Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Zutphen


Rondleidingen Zutphen

Ontdek Zutphen met een gids

Met onze gids in Zutphen ontdekt u deze bijzondere Hanzestad aan de IJssel. Zutphen is altijd al ‘eigenzinnig’ geweest, en dat is nu ook nog zichtbaar met een leuke sfeer en originele, gezellige winkeltjes. In het historische centrum van Zutphen waant u zich even in de middeleeuwen, met prachtige grachtjes en monumentale huizen. Laat u verrassen door dit authentieke karakter van Zutphen en ontdek Zutphen met een van onze rondleidingen in Zutphen.


Rondleiding Zutphen met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding met een gids door Zutphen boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Zutphen.

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Zutphen ook andere leuke rondleidingen door Zutphen, waaronder onze populaire hofjeswandeling in Zutphen.


Wij hebben vandaag super genoten van de stadswandeling. Het was erg leuk en leerzaam. En wat deed ineke het vol passie en liefde.

Wij hebben het prima naar ons zin gehad in Zutphen. Mooie stad en een leuke goede gids.
Wij hebben een hele mooie dag gehad. De enthousiaste gidsen hebben een leuke en informatieve rondleiding gegeven. Bedankt voor de goede zorgen.

Instapwandelingen Zutphen

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Stadswandelingen Zutphen
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Zutphen kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden