Home | Zutphen

Stadswandeling Zutphen met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Zutphen ontdekt u deze bijzondere Hanzestad aan de IJssel. Zutphen is altijd al ‘eigenzinnig’ geweest, en dat is nu ook nog zichtbaar met een leuke sfeer en originele, gezellige winkeltjes. In het historische centrum van Zutphen waant u zich even in de middeleeuwen, met prachtige grachtjes en monumentale huizen. Laat u verrassen door dit authentieke karakter van Zutphen en ontdek Zutphen met een van onze stadswandelingen in Zutphen.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Zutphen en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Zutphen met kennis en passie

Zutphen is werkelijk een prachtig stadje aan de rivier de IJssel. Het zal een adembenemende wandeling door Zutphen worden, waarin u dit middeleeuwse Hanzestadje leert kennen. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Zutphen. Een hele leuke manier om Zutphen te bezoeken.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Zutphen. Reserveer direct uw gids in Zutphen.


Stadswandeling Zutphen met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Zutphen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Zutphen

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Zutphen ook andere leuke rondleidingen door Zutphen, waaronder onze populaire hofjeswandeling in Zutphen. Bekijk hieronder al onze rondleidingen in Zutphen en boek uw favoriete rondleiding door Zutphen.


Agenda stadswandelingen Zutphen

Sluit aan bij een wandeling met gids door Zutphen

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Zutphen. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Zutphen.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden