Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Zutphen | Hofjeswandeling

Ontdek de Zutphense Hofjes met een gids

De Zutphense hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Zutphense hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.

Hofjesroute langs de mooiste plekjes

De hofjesroute in Zutphen voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Hofjeswandeling Zutphen met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Zutphen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geef uw wensen aan ons door via het aanvraagformulier.

Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids.

Meer recensies


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost een hofjeswandeling in Zutphen?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids
  • Vraag een offerte op maat aan

De hofjeswandeling in Zutphen duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Zutphen kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40