Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Amersfoort


Rondleidingen Amersfoort met gids

Amersfoort ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs de beroemde muurhuizen en leer meer over de Koppelpoort en Lange Jan. Geniet van de Amersfoortse straatjes en stegen terwijl u luistert naar verhalen over de Amersfoortse kei, Sint Joris en de Draak en Johan van Oldenbarnevelt. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Amersfoort.


Rondleiding Amersfoort voor groepen

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Amersfoort boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Amersfoort. U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een van onze andere rondleidingen in Amersfoort, zoals de culinaire wandeling, de winterwandeling met warme drank of de wandeling in het donker.


Sluit aan bij een rondleiding door Amersfoort

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


De stadswandeling was geweldig. De gids wist enorm veel en we hebben veel nieuwe details gehoord. Omdat we in Amersfoort wonen wisten we al het een en ander maar dit was erg uitgebreid. Iedereen was erg enthousiast en complimenten voor de gids

Stadswandelingen Amersfoort

Wat kosten de rondleidingen met gids in Amersfoort?


Hoe lang duren de rondleidingen met gids in Amersfoort?

 • Tenzij anders aangegeven duren de rondleidingen in Amersfoort 1,5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Amersfoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Amersfoort

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Amersfoort

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Amersfoort. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Amersfoort.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden