Home | Amersfoort

Stadswandeling Amersfoort met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Amersfoort ontdekt u deze prachtige, historische stad. Een gids vertelt u tijdens een stadswandeling in Amersfoort meer over onder andere Mondriaan in Amersfoort, Oldenbarnevelt, St. Joris en de draak en de rijke historie van deze monumentale stad. Tijdens onze stadswandeling door Amersfoort laat onze gids u de pareltjes van Amersfoort zien. Met onze gids ontdekt u de verhalen van Amersfoort. Heel verrassend en daarom ook heel leuk.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Amersfoort en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Amersfoort met kennis en passie

Amersfoort is een prachtige, historische stad. Onze gids leidt u langs de bijzondere plekken die u niet wilt missen, zoals de muurhuizen, de Onze Lieve Vrouwetoren, die in de volksmond de Lange Jan wordt genoemd en het kadastrale middelpunt is van ons land, en natuurlijk ook langs de kenmerkende Koppelpoort daterend uit de 15e eeuw.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Amersfoort. Reserveer daarom uw gids in Amersfoort.


Stadswandeling Amersfoort met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Amersfoort.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Amersfoort

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Amersfoort ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire wandeling langs de highlights van Amersfoort en de gezellige culinairestadswandeling in Amersfoort. Bekijk al onze stadswandelingen in Amersfoort en boek uw favoriete rondleiding in Amersfoort.


Agenda stadswandelingen Amersfoort

Sluit aan bij een wandeling met gids door Amersfoort

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden