Stadswandelingen Amersfoort

Ontdek Amersfoort met een gids

Het historische hart van Amersfoort ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee vanaf de Lange Jan of Koppelpoort langs de bekende muurhuizen en smalle straatjes en steegjes in het stadshart. Al wandelende door het historische centrum geniet u van de verhalen over de rijke geschiedenis van de Keistad en haar markante bewoners.

Themawandelingen en arrangementen

Amersfoort is een veelzijdige stad en dat zie je terug in ons aanbod. Zo kunt u kiezen voor een wandeling met een hapje en drankje, een speciale avond- of winterwandeling of een wandeling met een speurtocht voor de kinderen.

Maak een keuze uit ons aanbod en vraag een offerte aan voor een stadswandeling met privégids of boek een ticket voor een instapwandeling. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons