Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Amersfoort | Stadswandeling Amersfoort


Stadswandeling Amersfoort

Ontdek Amersfoort met een gids

Het historische centrum van Amersfoort laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan.


Al struinend door het Amersfoortse centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Amersfoort geen geheimen meer voor u.


Instapwandelingen Amersfoort

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Amersfoort waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in Amersfoort middels onze nieuwsbrief.


Stadswandeling Amersfoort met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling in Amersfoort boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Amersfoort. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Wij hebben met zijn allen een hele leuke dag gehad in Amersfoort. Zelfs met een Amersfoortse in ons midden zijn er voor haar toch nog nieuwe wetenswaardigheden naar boven gekomen. De gids Rob heeft ons op een leuke en enthousiaste manier meegenomen op zijn wandeling door Amersfoort.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de stadswandeling in Amersfoort?


Hoe lang duurt de stadswandeling in Amersfoort?

  • De stadswandeling in Amersfoort duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Amersfoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40