Home | Dordrecht

Stadswandeling Dordrecht met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Dordrecht ontdekt u deze prachtige historische stad. Dordrecht is een heerlijke wandelstad met een indrukwekkend rivierfront. De stad is gevuld met monumentale pandjes, gezellige bewoners, mooie straatjes, grachten en cafétjes. Wist u dat Dordrecht al meer dan 800 jaar oud is? Onze gids vertelt u de meest boeiende verhalen over deze historische stad. Ontdek Dordrecht met een van onze stadswandelingen in Dordrecht.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Dordrecht en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Dordrecht met kennis en passie

Dordrecht is gemakkelijk te voet te verkennen. Onze gids neemt u mee langs de hoogtepunten. Kijk vooral omhoog naar de historische gevels. Onze gids vertelt u de verhalen van deze oude stad. Zo mist u niets en leert u Dordrecht kennen. Onze gidsen hebben veel kennis van Dordrecht en delen graag hun passie met u. Ze vertellen tijdens de rondleiding op een inspirerende manier over hun stad.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Dordrecht. Reserveer direct uw gids in Dordrecht.


Stadswandeling Dordrecht met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Dordrecht.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere stadswandelingen door Dordrecht

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Dordrecht ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling door Dordrecht en onze culinaire wandeling door Dordrecht voor groepen. Bekijk al onze stadswandelingen in Dordrecht en boek uw favoriete rondleiding in Dordrecht.


Agenda stadswandelingen Dordrecht

Sluit aan bij een wandeling met gids door Dordrecht

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Dordrecht. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Dordrecht.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden