Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Dordrecht


Rondleidingen Dordrecht

Ontdek Dordrecht met een gids

Met onze gids in Dordrecht ontdekt u deze prachtige historische stad. Dordrecht is een heerlijke wandelstad met een indrukwekkend rivierfront. De stad is gevuld met monumentale pandjes, gezellige bewoners, mooie straatjes, grachten en cafétjes. Wist u dat Dordrecht al meer dan 800 jaar oud is? Onze gids vertelt u de meest boeiende verhalen over deze historische stad. Ontdek Dordrecht met een van onze stadswandelingen in Dordrecht.


Rondleiding Dordrecht met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding in Dordrecht boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Dordrecht. Wij bieden naast de algemene, historische stadswandeling door Dordrecht ook rondleidingen met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling door Dordrecht. Denk ook eens aan een culinaire wandeling door Dordrecht of een familiewandeling met speurtocht.


Instaprondleidingen Dordrecht

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Wij hebben een mooie dag gehad in Dordrecht (mooie stad) En we waren erg blij met Lisette als gids. Zeer tevreden dus.

Heel tof. Ook al woon ik midden in de binnenstad van Dordrecht, was het heel leuk om wat meer over de hofjes te weten te komen.

Stadswandelingen Dordrecht
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Dordrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Dordrecht

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Dordrecht

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Dordrecht. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Dordrecht.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden