Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Dordrecht | Hofjeswandeling Dordrecht


De Dordtse Hofjes

De Dordtse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes.


De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Dordtse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Dordrecht met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling met gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Dordrecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


We hebben zeer genoten van de wandeling langs de hofjes! Interessant om de verhalen er achter te horen, was leerzaam en echt heel leuk!

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de hofjeswandeling in Dordrecht?


Hoe lang duurt hofjeswandeling in Dordrecht?

  • De hofjeswandeling in Dordrecht duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling met gids in Dordrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl

06 - 471 559 40