Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Zwolle


Rondleidingen Zwolle

Ontdek Zwolle met een gids

Met een gids leert u Hanzestad Zwolle echt goed kennen. De charmante stad heeft een middeleeuws centrum en een rijke geschiedenis. Wandel mee langs de 14e-eeuwse Sassenpoort en de beroemde Peperbus en geniet van bijzondere plekken zoals de indrukwekkende boekhandel Waanders in de Broederen. De stad van de Blauwvingers heeft met Museum de Fundatie en verborgen parels als het Vrouwenhuis genoeg te bieden om er een dag of weekend te vertoeven.


Rondleiding Zwolle met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Zwolle op afspraak maken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Zwolle. Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Zwolle ook stadswandelingen met een speciaal thema. Denk ook eens aan onze populaire zomeravondwandeling door Zwolle of de winterwandeling met warme drank.


We hebben hele leuke wandelingen gehad. Iedereen was erg enthousiast! De gidsen hebben ons veel verteld. We zullen ze zeker aanraden bij collega’s die in Zwolle ook een wandeling willen organiseren. Ontzettend bedankt!
Deskundig, onderhoudend, prettig in het contact en perfect getimede rondleiding gehad.

Instaprondleidingen Zwolle

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Zwolle kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Zwolle


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden