Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Zwolle


Rondleidingen Zwolle met gids


Met een gids leert u Hanzestad Zwolle echt goed kennen. De charmante stad heeft een middeleeuws centrum en een rijke geschiedenis. Wandel mee langs de 14e-eeuwse Sassenpoort en de beroemde Peperbus en geniet van bijzondere plekken zoals de indrukwekkende boekhandel Waanders in de Broederen. De stad van de Blauwvingers heeft met Museum de Fundatie en verborgen parels als het Vrouwenhuis genoeg te bieden om er een dag of weekend te vertoeven.


Ontdek Zwolle

Historie | Hanzestad | Familie | Musea | Vrouwen

Zwolle is een ontzettend leuke stad om te bezoeken! Als historische Hanzestad heeft Zwolle een rijke geschiedenis die nog steeds zichtbaar is in de prachtige oude gebouwen, stadsmuren en poorten die je terugvoeren in de tijd. Hoewel de grote historische gebeurtenissen vaak worden bepaald door mannen, kent Zwolle ook een aantal markante vrouwen die hun stempel op de stad hebben gedrukt. Op het gebied van musea en cultuur heeft de stad veel te bieden. Zwolle herbergt verschillende musea, waaronder het Stedelijk Museum en Museum de Fundatie. Deze musea bieden een verscheidenheid aan kunst en tentoonstellingen.


Bruisende stad

Zwolle wordt vooral gewaardeerd om de sfeervolle binnenstad: Het centrum van Zwolle heeft gezellige straatjes en pleinen. het is er heerlijk wandelen, winkelen en genieten van de lokale sfeer. De Grote Markt is een levendig centraal punt met diverse restaurants en cafés. Ook staat Zwolle bekend om haar culinaire aanbod. De stad heeft meerdere restaurants met een goede reputatie, variërend van lokale gerechten tot internationale keukens. Zwolle biedt voor ieder wat wils en is ook een leuke bestemming om met kinderen te bezoeken.


Zwolle is een stad met een mix van historie, cultuur, culinaire ervaringen en een gezellige sfeer. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst, lekker eten of gewoon een ontspannen dag wilt doorbrengen, Zwolle heeft voor ieder wat wils.

Iedereen was erg enthousiast! De gidsen hebben ons veel verteld. We zullen ze zeker aanraden bij collega’s die in Zwolle ook een wandeling willen organiseren. Ontzettend bedankt!

Diverse rondleidingen Zwolle

Onze stadsgidsen verzorgen algemene historische rondleidingen door Zwolle en speciale themarondleidingen. Klik hieronder op de rondleiding van uw keuze voor meer informatie.

Rondleiding Zwolle met privégids


Instaprondleiding Zwolle

 • Sluit aan bij andere deelnemers.
 • Boek via de agenda.

Cadeaucheque


Nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van onze rondleidingen.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Zwolle kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Zwolle


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden