Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Tilburg


Rondleidingen Tilburg met gids


Ontdek Tilburg tijdens een rondleiding. Volgens onze gidsen is Tilburg is een van de interessantste steden van Nederland. De Kruikenstad biedt een bijzondere mix van oud en nieuw: Van moderne architectuur, historische monumenten tot erfgoed met nieuwe bestemmingen in de Spoorzone. In Tilburg valt ontzettend veel te zien en te ontdekken. De stad heeft een levendige geschiedenis en dankzij de studenten van Tilburg University bruist de stad nog steeds! Mis niets van deze bijzondere stad en laat u door onze gidsen rondleiden langs de highlights en verborgen parels van Tilburg.


Tilburg ontdekken

Historie | Musea | Culinair | Spoorzone | Familie

Tilburg is een ontzettend interessante stad om te bezoeken! De geschiedenis van de stad ligt niet aan de oppervlakte, maar is het ontdekken meer dan waard. Door de eeuwen heen heeft Tilburg zich ontwikkeld van industriestad tot moderne studentenstad. Tilburg heeft de reputatie een creatieve stad te zijn, met een bloeiende kunst- en cultuurscene. Er zijn verschillende kunstgaleries, straatkunst en creatieve evenementen die de stad een levendige uitstraling geven.


Cultuurliefhebbers waarderen de stad vanwege de musea, waaronder het TextielMuseum, waar je meer te weten kunt komen over de textielgeschiedenis van de stad, en het De Pont Museum voor moderne kunst, dat een indrukwekkende collectie hedendaagse kunst tentoonstelt.


Spoorzone

De Spoorzone is een opkomend gebied in Tilburg met herontwikkelde industriële gebouwen, restaurants, bars en culturele evenementen. Het is een bruisende plek die de transformatie van de stad weerspiegelt. Met de Universiteit van Tilburg en verschillende hogescholen is Tilburg ook een studentenstad. Dit draagt bij aan de levendige en energieke sfeer in de binnenstad.


Tilburg is bovendien een culinaire stad met een Bourgondische sfeer en heeft een breed scala aan eetgelegenheden, van gezellige cafés tot culinaire restaurants. Met grote attracties als Beekse Bergen en de Efteling in de nabijheid is Tilburg bovendien een leuke bestemming voor gezinnen met kinderen.


Hoewel Tilburg misschien niet zo bekend is als sommige andere Nederlandse steden, biedt het een unieke mix van cultuur, creativiteit en gezelligheid die het een interessante bestemming maakt voor een bezoek.


Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.

meer recensies


Diverse rondleidingen Tilburg

Onze stadsgidsen verzorgen algemene historische rondleidingen door de stad en speciale themarondleidingen. Klik hieronder op de wandeling van uw keuze voor meer informatie.

Stadwandelingen Tilburg

Rondleiding Tilburg met privégids


Instaprondleiding Tilburg

 • Sluit aan bij andere deelnemers.
 • Boek via de agenda.

Cadeaucheque


Nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van onze rondleidingen.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Tilburg kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Tilburg


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden