Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Tilburg


Rondleidingen Tilburg

Tilburg is een van de interessantste steden van Nederland. De Kruikenstad biedt een bijzondere mix van oud en nieuw. Van moderne architectuur, historische monumenten die herinneren aan Koning Willem II tot erfgoed met nieuwe bestemmingen in de Spoorzone. In Tilburg valt ontzettend veel te zien en te ontdekken. De stad heeft een levendige geschiedenis en dankzij de studenten van Tilburg University bruist de stad nog steeds!


Rondleidingen Tilburg met een privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Tilburg boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Tilburg. Kies voor een algemene historische stadswandeling of een familiewandeling met speurtocht voor het hele gezin. Tijdens de koude wintermaanden bieden we ook een winterwandeling aan inclusief een stop voor een warme drank. Bekijk het complete aanbod onderaan deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instaprondleidingen

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.


Cadeaucheque rondleiding Tilburg

Geef een rondleiding door Tilburg cadeau. Bestel de Cicerones Cadeaucheque en laat de ontvanger zelf een datum kiezen.

Stadwandelingen Tilburg

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Tilburg kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Tilburg


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden