Cicerones - Stadswandelingen Zomeravondwandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Zomeravondwandeling 's-Hertogenbosch


Zomeravondwandeling 's-Hertogenbosch met gids

Als in de zomer de avonden weer langer worden, is het heerlijk om door de stad te struinen. De zon gaat langzaam onder, de duisternis neemt toe. Opeens bekijkt u de stad met andere ogen. Tijdens de zomeravondwandeling neemt een enthousiaste gids u mee langs de mooiste plekjes van 's-Hertogenbosch en vertelt verhalen die de stad tot leven brengen. Wanneer de straten in de avond steeds stiller worden, komen de monumentale gebouwen nog meer tot hun recht.


Sluit aan bij een zomeravondwandeling in 's-Hertogenbosch

Boek een ticket

De zomeravondwandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in de Bossche binnenstad. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van het centrum. De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.


Zomeravondwandeling 's-Hertogenbosch voor groepen

Groepen kunnen de hele zomer door een zomeravondwandeling met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in 's-Hertogenbosch.


De avondwandeling in Den Bosch zat boordevol leuke feiten, nieuwe plekken gezien. Ik heb het als een zeer geslaagde avond ervaren.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost een zomeravondwandeling in 's-Hertogenbosch?


Hoe lang duurt de zomeravondwandeling in 's-Hertogenbosch?

  • De zomeravondwandeling in 's-Hertogenbosch duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de zomeravondwandeling in 's-Hertogenbosch kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40