Stadswandeling Kampen met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Kampen ontdekt u deze bijzondere Hanzestad aan de IJssel. Kampen is een eeuwenoud stadje met een buitengewoon levendig karakter. Kampen krijgt haar authentieke uitstraling door het uitzicht vanaf de IJssel, de indrukwekkende stadspoorten, de Stadsbrug met gouden wielen en de vele monumenten in de historische binnenstad. Kampen is echt een stadje dat u gezien moet hebben. Ontdek daarom Kampen met een van onze stadswandelingen in Kampen.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Kampen en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Kampen met kennis en passie

Kampen is een klein stadje aan de IJssel en is daarom gemakkelijk te voet te verkennen. Onze gids neemt u mee langs de hoogtepunten. Kijk vooral omhoog naar de historische gevels. Onze gids vertelt u de verhalen van dit oude handelsstadje aan de IJssel. Zo mist u niets en leert u Kampen kennen.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Kampen. Reserveer direct uw gids in Kampen.


Stadswandeling Kampen met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Kampen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Kampen

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Kampen ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire zomeravondwandeling door Kampen. Bekijk al onze stadswandelingen in Kampen en boek uw favoriete rondleiding door Kampen.


Tip: Boek ook een stadswandeling met gids in een van de andere Hanzesteden, zoals Deventer of Zutphen.


Agenda stadswandelingen Kampen

Sluit aan bij een wandeling met gids door Kampen

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Kampen. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Kampen.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden