Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Kampen


Rondleidingen Kampen

Ontdek Kampen met een gids

Met onze gids in Kampen ontdekt u deze bijzondere Hanzestad aan de IJssel. Kampen is een eeuwenoud stadje met een buitengewoon levendig karakter. Kampen krijgt haar authentieke uitstraling door het uitzicht vanaf de IJssel, de indrukwekkende stadspoorten, de Stadsbrug met gouden wielen en de vele monumenten in de historische binnenstad. Kampen is echt een stadje dat u gezien moet hebben.


Rondleiding Kampen met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding op afspraak maken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Kampen.

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Kampen ook stadswandelingen met een speciaal thema. Denk ook eens aan onze populaire zomeravondwandeling door Kampen of de winterwandeling met warme drank.


We hebben een heerlijke dag gehad gisteren. Jonn is een erg intelligente en spraakzame gids. Hij heeft ons een mooi stuk van Kampen laten zien met prachtige verhalen en inzichten in de vele ontwikkelingen van Kampen.

We hebben een mooie stadswandeling gehad afgelopen zaterdag in Kampen en we zijn zeer tevreden over de gids. Voor herhaling vatbaar.

Instapwandelingen Kampen

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Stadswandelingen Kampen
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Kampen kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden