Home | Rondleidingen Kampen

Rondleidingen Kampen

Met een gids zie je meer

Met onze gids in Kampen ontdekt u deze bijzondere Hanzestad aan de IJssel. Kampen is een eeuwenoud stadje met een buitengewoon levendig karakter. Kampen krijgt haar authentieke uitstraling door het uitzicht vanaf de IJssel, de indrukwekkende stadspoorten, de Stadsbrug met gouden wielen en de vele monumenten in de historische binnenstad. Kampen is echt een stadje dat u gezien moet hebben. Ontdek daarom Kampen met een van onze stadswandelingen in Kampen.

Bekijk hieronder al onze rondleidingen met gids in Kampen
en boek uw favoriete rondleiding.


Rondleiding Kampen

Instaprondleidingen | Boek een ticket

Er zijn momenteel nog geen instaprondleidingen in Kampen ingepland. Houd de website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Rondleiding Kampen

Met privégids | Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding op afspraak maken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Kampen. Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Kampen ook stadswandelingen met een speciaal thema. Denk ook eens aan onze populaire zomeravondwandeling door Kampen of de winterwandeling met warme drank.

Bekijk hieronder alle rondleidingen in Kampen
en vraag een offerte aan.


Tip: Boek ook eens een rondleiding met gids in een van de andere Hanzesteden, zoals Deventer of Zutphen.


Agenda stadswandelingen Kampen

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Kampen

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Kampen. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Kampen.


Er zijn momenteel nog geen instaprondleidingen ingepland. Houd de website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden