Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Gouda | Hofjeswandeling Gouda


De Goudse Hofjes

De Goudse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Goudse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Gouda met een gids

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling met een gids in Gouda boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Gouda. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

De hofjeswandeling was zeer geslaagd. Niet in het minst door de voortreffelijke gids die zeer uitgebreid en levendig vertelde. Complimenten!
Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de hofjeswandeling in Gouda?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling in Gouda?

  • De hofjeswandeling in Gouda duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Gouda kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40