Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Gouda | Hofjeswandeling

Ontdek de Goudse Hofjes met een gids

De Goudse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Goudse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.

Hofjesroute langs de mooiste plekjes van Gouda

De hofjesroute in Goudse voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het pittoreske stadshart. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum.

Hofjeswandeling Gouda met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Gouda. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geef uw wensen aan ons door via het aanvraagformulier.

De hofjeswandeling was zeer geslaagd. Niet in het minst door de voortreffelijke gids die zeer uitgebreid en levendig vertelde. Complimenten!

Meer recensies


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost een hofjeswandeling in Gouda?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids
  • Vraag een offerte op maat aan

De hofjeswandeling in Gouda duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Gouda kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40