Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Gouda


Rondleidingen Gouda

Ontdek Gouda met een gids

Met een gids in Gouda ziet u veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs de prachtige Sint-Jan met de beroemde Goudse Glazen, de bezienswaardige Waag aan de Markt en het indrukwekkende Stadhuis. De route voert langs de Goudse grachten en straatjes in het oude stadshart, terwijl een bevlogen stadsgids vertelt over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Gouda en bekijkt u deze kaasstad met andere ogen.


Rondleiding Gouda met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding met gids in Gouda boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Gouda. Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Gouda ook andere leuke rondleidingen, waaronder onze populaire familiewandeling met speurtocht of culinaire wandeling.


Wij hebben een mooie stadswandeling gehad. Frank was de juiste gids voor onze groep. Duidelijke uitleg en niet teveel en niet te weinig!

We hebben een onwijs leuke en gezellige stadswandeling gehad

Instaprondleidingen Gouda

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Gouda kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Gouda

Sluit aan bij een wandeling met gids door Gouda

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Gouda. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Gouda.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden