Home | Enkhuizen

Stadswandeling Enkhuizen met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Enkhuizen ontdekt u deze historische havenstad. Enkhuizen trekt met tal van monumenten en een pittoreske haven duizenden bezoekers. Het stadje is bezienswaardig en bruist van levendigheid In het historische centrum van Enkhuizen waant u zich even in de Gouden Eeuw, met prachtige monumentale huizen, steegjes en poortjes. Laat u verrassen door dit authentieke karakter van Enkhuizen en ontdek Enkhuizen met een van onze stadswandelingen in Enkhuizen.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Enkhuizen en boek uw favoriete rondleiding.

Gids Enkhuizen met kennis en passie

Enkhuizen is werkelijk een prachtig stadje met rijk vereden. Het zal een adembenemende wandeling door Enkhuizen worden, waarin u dit schilderachtige havenstadje leert kennen. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Enkhuizen. Een leuke manier om Enkhuizen te bezoeken.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Enkhuizen. Reserveer direct uw gids in Enkhuizen.

Stadswandeling Enkhuizen met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Enkhuizen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Andere wandelingen door Enkhuizen

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Enkhuizen ook andere leuke rondleidingen door Enkhuizen, waaronder onze populaire culinaire wandeling of familiewandeling. Bekijk hieronder al onze rondleidingen in Enkhuizen en boek uw favoriete rondleiding door Enkhuizen.


Agenda stadswandelingen Enkhuizen


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden