Cicerones - Stadswandelingen Highlights Wandeling

Home | Amersfoort | Highlights Wandeling Amersfoort


De highlights van Amersfoort

Wat mag u zeker niet missen als u een bezoek brengt aan Amersfoort? Daar hebben onze gidsen een antwoord op. Tijdens een highlights wandeling nemen zij u mee langs de belangrijkste monumenten van de stad.


Highlights Wandeling Amersfoort met een gids

De Highlights Wandeling in Amersfoort voert langs de belangrijkste bezienswaardigheden in het historische centrum, zoals de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren. De rondleiding is veelzijdig en brengt u langs een groot aantal bijzondere monumentale gebouwen via de beroemde Muurhuizen en andere straatjes en steegjes in het historische centrum.


Groepen kunnen het hele jaar door een highlights wandeling in Amersfoort aanvragen. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Onze wandeling van gisteren was aangenaam en interessant, niet in het minst dankzij de twee boeiend vertellende gidsen. Pluim voor hen!
Het was een zeer geslaagde wandeling. Maarten was vriendelijk en wist veel te vertellen. Hij liet ons prachtige plekken zien. We waren zeer tevreden.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost de highlights wandeling in Amersfoort?


Hoe lang duurt de highlights wandeling in Amersfoort?

  • De highlights wandeling in Amersfoort duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de highlights wandeling in Amersfoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl

06 - 471 559 40