Wandeling & High Tea

Groepsarrangement Utrecht

Home | Utrecht | Wandeling & High Tea


High tea
Niets gezelliger dan met familie, vrienden of collega's na de wandeling te genieten van een high tea.
Een high tea bestaat uit thee met hartige hapjes en diverse zoetigheden zoals taartjes en cakes. De kleine hapjes worden van hartig naar zoet geserveerd zodat de smaken rustig worden opgebouwd. Boek je de high tea voor een speciale gelegenheid? Maak er dan echt een feestje van en begin met een glas Prosecco.


Programma

13.30 - 15.00 uur stadswandeling met gids
15.00 uur high tea

Dit programma is een voorbeeld.
We maken graag een voorstel op maat voor u.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

*****

"[...] wil ik jou nog mailen om jou te bedanken en te complimenteren. Voor de leuke manier van vertellen bij de rondwandeling en het regelen van het adres voor de High Tea. Het was perfect geregeld. Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen. Jij hebt bijgedragen om mijn verjaardag tot een onvergetelijke dag te maken. Dank je wel daarvoor."

*****

"Loredana denkt met je mee om de best mogelijk wandeling voor jouw wensen te vinden. Daarnaast pakt ze zaken snel op en is er veel mogelijk! De wandeling zelf was ook heel interessant en er was geen vraag te veel voor haar."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Utrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40