Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Arnhem


Rondleidingen Arnhem met gids

Van de vijftiende-eeuwse hertog van Gelre tot bijzondere naoorlogse architectuur: Arnhem heeft een rijke geschiedenis die op elke straathoek weer tot leven lijkt te komen. De gidsen van Cicerones nemen u tijdens een stadswandeling door Arnhem graag mee naar de Eusebiuskerk, het stadskasteel het Duivelshuis (tegenwoordig ook wel het Maarten van Rossum-huis), het Airbornemonument (dat de slag om Arnhem uit 1944 herdenkt), en nog veel meer..


Rondleidingen met een privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Arnhem met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Arnhem. Kies voor een algemene historische stadswandeling of voor een van de themawandelingen over de Slag om Arnhem of Street Art. Voor een compleet avondje uit, bieden we ook een culinaire wandeling. Bekijk het complete aanbod onderaan deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instaprondleidingen

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Cadeaucheque rondleiding Arnhem

Geef een rondleiding door Arnhem cadeau. Bestel de Cicerones Cadeaucheque en laat de ontvanger zelf een datum kiezen.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Arnhem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Arnhem


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden