Cicerones - Stadswandelingen Zeven Steegjes

Home | Utrecht | Rondleiding Zeven Steegjes Utrecht


De Zeven Steegjes in Utrecht

Een van de gezelligste buurtjes van Utrecht is de Zeven Steegjes, een 19e-eeuwse volksbuurt die uw bezoek maar dan waard is. De eerste woningen in de wijk waren bedoeld voor rooms-katholieke gezinnen met veel kinderen. Deze gezinnen waren afhankelijk van liefdadigheid en vonden in de nieuwe wijk een veilig thuis. Hoewel de karakteristieke buurt door sloop werd bedreigd, heeft zij de tand des tijds weten te doorstaan. Inmiddels staan tal van panden in de Zeven Steegjes op de Gemeentelijke Monumentenlijst en is het heerlijk struinen door de smalle straten, steegjes en gangen.


Rondleiding Zeven Steegjes Utrecht met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door de Zeven Steegjes in Utrecht boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Op een hele mooie zonnige zaterdag deel genomen aan de wandeling, met een enthousiaste gids. Zeker een aanrader!!
We zijn heel tevreden. Wendy is een gedreven verteller en kent Utrecht heel erg goed. Ze lardeert haar verhalen met anekdotes.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost de rondleiding door de Zeven Steegjes in Utrecht?


Hoe lang duurt de rondleiding door de Zeven Steegjes in Utrecht?

  • De rondleiding door de Zeven Steegjes in Utrecht duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding door de Zeven Steegjes in Utrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40