Stadswandelingen Den Bosch

Ontdek Den Bosch met een gids

Het altijd gezellige stadscentrum van Den Bosch ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee door de smalle straatjes en steegjes rondom de indrukwekkende Sint Jan. De route voert over de Markt met haar markante gebouwen en langs de beroemde Binnendieze. Al struinend door het centrum luistert u naar de verhalen over de stad en bijzondere Bosschenaren.

Happen & Stappen

Dat je in Den Bosch heerlijk kunt eten is geen geheim. Ons happen & stappen programma is dan ook de ideale manier om de stad écht te leren kennen. Tijdens deze culinaire wandeling wordt een stadswandeling door het historische centrum gecombineerd met een 2- of 3-gangen diner.

Themawandelingen en arrangementen

Den Bosch is een veelzijdige stad en dat zie je terug in ons aanbod. Zo kunt u kiezen voor een themawandeling over Jheronimus Bosch, een speciale avondwandeling in het donker of een wandeling door het historische centrum met een speurtocht voor de kinderen. Alle wandelingen zijn uit te breiden met een hapje en drankje. Start uw dag bijvoorbeeld met koffie en een echte Bossche Bol.

Maak een keuze uit ons aanbod en vraag een offerte aan voor een stadswandeling met privégids of boek een ticket voor een instapwandeling. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.


Groepsarrangementen Den Bosch

Zoekt u een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of verenigingsuitje?

We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Maakt u een keuze? Dan regelen wij de rest!

Het Gidsenteam van Cicerones

Groepsarrangementen

Den Bosch


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons