Cicerones - Stadswandelingen Zomeravondwandeling

Home | Rotterdam | Zomeravondwandeling Rotterdam


Zomeravondwandeling Rotterdam

Als in de zomer de dagen weer langer worden, is het heerlijk om juist in de avonduren door de stad te struinen. De hitte van overdag verandert langzaam in een zwoele avond waardoor u zo lang mogelijk buiten wilt blijven. Ideaal voor een ontdekkingstocht door de stad. En voor een compleet vakantiegevoel strijkt u na afloop nog even neer op een van de gezellige terrasjes.


Zomeravondwandeling Rotterdam met privégids

Groepen kunnen de hele zomer een wandeling met gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw zomeravondwandeling in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Zomeravondwandeling Rotterdam voor groepen

Een aantal keren per jaar organiseren we een zomeravondwandeling in Rotterdam waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


De zomeravondwandeling in 2024 voert vanaf de Wilhelminapier naar de roemruchte buurt Katendrecht. Dit historische zeemanskwartier is na een aantal grootschalige vernieuwingen een bruisende buurt geworden zonder zijn rauwe randjes te verliezen. De gebouwen met nieuwe functies herbergen oude verhalen. U passeert het beroemde Hotel Ney York en de Holland Amerika Lijn genietend van prachtige uitzichten en boeiende verhalen.


De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie verhalen kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.

Het was een hele leuke en leerzame avond. Heb het enorm naar mijn zin gehad.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Veelgestelde vragen over de

zomeravondwandeling in Rotterdam


Wat kost de zomeravondwandeling?


Hoe lang duurt de zomeravondwandeling?

  • De instapwandeling duurt 1.5 uur.
  • Met een privégids kunt u kiezen uit een wandeling van 1.5 of 2 uur.
  • Voor een wandeling met privégids kunt u uw keuze aangeven op het aanvraagformulier.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de zomeravondwandeling in RotterdamCicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden.
Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.


Bekijk onze reviews op TripAdvisor en Google.