Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Leiden | Stadswandeling Leiden met gids


Stadswandeling Leiden

Ontdek Leiden met een gids

Het historische centrum van Leiden laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Leiden geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling Leiden met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling in Leiden boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandeling Leiden

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we stadswandelingen in Leiden waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in Leiden middels onze nieuwsbrief.

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling met Antoinette vanmiddag in Leiden. Ze had een leuk verhaal en haakte goed in op onze vragen.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de stadswandeling in Leiden?


Hoe langt duurt de stadswandeling in Leiden?

  • De stadswandeling in Leiden duurt 1.5 uur.


Welke andere stadswandelingen zijn er in Leiden?

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40