Stadswandeling Leiden

Stadswandeling Leiden met gids

Home | Leiden | Stadswandeling Leiden


Ontdek Leiden met een gids

Het compacte historische centrum van Leiden laat zich uitstekend ontdekken tijdens een stadswandeling. Vanaf de imposante Burcht neemt een deskundige gids u mee door het oudste deel van de stad, langs de oevers van de Rijn, door de Breestraat met het imposante stadhuis en de smalle gangetjes en steegjes van het Pieterskwartier. Al wandelend door de stad luistert u naar de uitleg van de gids over de meest bijzondere monumenten en geniet u van de mooie verhalen en anekdotes over de Sleutelstad.


Stadswandeling met privégids

- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 75,00 per gids per uur


Instapwandelingen
- diverse data in 2020, deze vindt u in de agenda
- Nederlandstalig
- € 10,00 per deelnemer
- vooraf boeken is noodzakelijk
- het trefpunt wordt vermeld in de bevestiging


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

"We hebben ontzettend genoten van de rondleiding van Antoinette vanmiddag in Leiden. Ze had een leuk verhaal en haakte goed in op onze vragen. Dank u wel."

*****

"Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de goede service m.b.t. de rondleiding die we afgelopen zondag in Leiden hebben gehad. Behalve dat het weer erg goed was, hebben we ook genoten van de manier waarop de beide gidsen ons wat van Leiden hebben laten zien. In de toekomst zullen we zeker weer graag gebruik willen maken van uw diensten."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40