Cicerones - Stadswandelingen Highlights

Home | Hoorn | Highlights wandeling Hoorn

Highlights wandeling Hoorn

Wat mag u zeker niet missen als u een bezoek brengt aan Hoorn? Daar hebben onze gidsen een antwoord op. Tijdens een highlights wandeling nemen zij u mee langs de belangrijkste monumenten van de stad. De route voert vanaf de Roode Steen langs de Hoofdtoren en de Oosterpoort, de enige resterende stadspoort van Hoorn. Ook wandelt u langs het Statenlogement en de Bossuhuizen. Na afloop van deze wandeling kent Hoorn geen geheimen meer voor u.


Highlights Hoorn met een gids

Groepen kunnen het hele jaar door een wandeling langs de highlights met een privégids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Hoorn.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Het was een hele leuke wandeling. Angelique is een bijzonder leuk enthousiast persoon die erg goed kan vertellen. Graag komen we (al dan niet in teamverband of privé) allemaal een keer terug naar Hoorn, en als ik weer eens een stadswandeling nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Nogmaals bedankt, en bedank alsjeblieft ook Angelique nogmaals van ons.

Meer recensies


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost een Highlights Wandeling in Hoorn?

  • € 100, - per gids
  • Vraag een offerte op maat aan

De highlights wandeling in Hoorn duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de highlights wandeling in Hoorn kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40