Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Haarlem | Stadswandeling Haarlem met gids


Stadswandeling Haarlem

Het historische centrum van Haarlem laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Haarlem geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling Haarlem met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in Haarlem boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Haarlem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvangen een voorstel op maat.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw stadswandeling in Haarlem

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Haarlem waar u individueel bij kunt aansluiten. Deze stadswandeling in Haarlem voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.


Beste Loredana, ik wilde je graag nogmaals bedanken voor de erg leuke rondleiding vandaag! Je vertelt boeiend en heb je ons mooie delen van de binnenstad laten zien, dank daarvoor!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Haarlem?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Haarlem?

  • De stadswandeling in Haarlem duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen met een gids in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40