Cicerones - Stadswandelingen Familiewandeling

Familiewandeling Haarlem


U bent hier: Cicerones | Haarlem | Familiewandeling


De familiewandeling met speurtocht is een aanrader als u op zoek bent naar een leuk uitje voor de hele familie. De volwassenen vinden een rondleiding interessant, maar hoe zit het met de kinderen? Is het voor hen wel leuk? Duurt het niet te lang? De familiewandeling met speurtocht is een rondleiding voor jong en oud!


Samen op ontdekkingstocht!


Rondleiding met speurtocht

De familiewandeling is de ideale rondleiding om samen met de kinderen de stad te ontdekken. De gids stemt het verhaal af op de groep en de kinderen krijgen een speurtocht mee. Tijdens de rondleiding gaan de kinderen op zoek naar beelden, snijramen en gevelstenen.Waarom de familierondleiding boeken?

De rondleiding met speurtocht in is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt kinderen om op een interactieve manier meer te leren over geschiedenis, architectuur en cultuur. Haarlem biedt met haar rijke geschiedenis en schilderachtige omgeving de perfecte setting voor een onvergetelijk avontuur.De rondleiding met speurtocht door Haarlem is een fantastische manier om kinderen actief en betrokken te houden terwijl ze de geschiedenis van deze betoverende stad ontdekken. Het belooft een dag vol plezier, leren en onvergetelijke momenten.


Het was een boeiende wandeling voor ons gezelschap (bestaand uit verschillende leeftijdscategorieën).
Voor herhaling vatbaar!

Meer recensiesOfferte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Informatie


Andere wandelingen in Haarlem

Bekijk het volledige aanbod in Haarlem.


Andere leuke familiewandelingen

Bekijk ons volledige aanbod.

Blijf op de hoogte van onze wandelingen!