Cicerones - Stadswandelingen Art Nouveau & Jugendstil

Home | Haarlem | Art Nouveau & Jugendstil


Art Nouveau & Jugendstil in Haarlem

Wist u dat er vele voorbeelden van Art Nouveau en Jugendstil in Haarlem zijn te vinden? Tijdens deze wandeling neemt een deskundige stadsgids u mee door het pronkstuk van de Jugendstil, het Haarlemse station, het enige Art Nouveau station van Nederland. Daarna wandelen we naar het centrum en maakt u kennis met vele andere monumenten uit de architectuur rond 1900.

Art Nouveau is een decoratieve stijl die aan het eind van de negentiende eeuw in Europa tot bloei kwam. Men wilde een nieuwe architectuur die paste bij de veranderde maatschappij, in plaats van de gangbare bouwstijlen.


Rondleiding Art Nouveau & Jugendstil met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door de wandeling in Haarlem boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandeling langs Art Nouveau & Jugendstil

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.

Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.

Rob was geweldig. Leuke kerel en kon ook nog eens prachtig vertellen.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de wandeling Art Nouveau & Jugendstil in Haarlem?


Hoe lang duurt de wandeling Art Nouveau & Jugendstil in Haarlem?

  • De wandeling Art Nouveau & Jugendstil duurt 1.5 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de wandeling Art Nouveau & Jugendstil in Haarlem.