Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Groningen | Hofjeswandeling Groningen


Hofjeswandeling Groningen

Verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum liggen de Groningse hofjes als verborgen parels. Wanneer de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen, historische huisjes en fluitende vogels. Al struinend door deze oases van rust geniet u van de verhalen van een enthousiaste gids die de Groningse hofjes tot leven brengt.


Hofjeswandeling Groningen met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling in Groningen boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Haarlem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandeling langs hofjes in Groningen

Een aantal keren per jaar organiseren we een hofjeswandeling in Groningen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze hofjeswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze hofjeswandelingen en andere rondleidingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de hofjeswandeling in Groningen?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling in Groningen?

  • U kunt kiezen tussen een hofjeswandeling van 1.5 of 2 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de hofjeswandeling in Haarlem.