Cicerones - Stadswandelingen Zomeravondwandeling

Home | Deventer | Zomeravondwandeling Deventer


Deventer op een mooie zomeravond

Als in de zomer de avonden weer langer worden, is het heerlijk om door de stad te struinen. De zon gaat langzaam onder, de duisternis neemt toe. Opeens bekijkt u de stad met andere ogen. Tijdens de zomeravondwandeling neemt een enthousiaste gids u mee langs de mooiste plekjes van Deventer en vertelt verhalen die de stad tot leven brengen. Wanneer de straten in de avond steeds stiller worden, komen de monumentale gebouwen nog meer tot hun recht.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw zomeravondwandeling in Deventer

In de maanden juli en augustus wordt iedere zaterdagavond van 19.30 - 21.00 uur een instaprondleiding aangeboden.

De zomeravondwandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in de Deventerse binnenstad. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van het centrum. De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.


Zomeravondwandeling Deventer met een gids

Groepen kunnen de hele zomer een zomeravondwandeling in Deventer boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Deventer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Het was een hele leuke en leerzame avond. Heb het enorm naar mijn zin gehad.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de zomeravondwandeling in Deventer?


Hoe lang duurt de zomeravondwandeling in Deventer?

  • De zomeravondwandeling in Deventer duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de zomeravondwandeling in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40