Zomeravondwandeling
Zomeravondwandeling Deventer met gids

Home | Deventer | Zomeravondwandeling

Ontdek Deventer op een mooie zomeravond

Als in de zomer de avonden weer langer worden, is het heerlijk om door de stad te struinen. De zon gaat langzaam onder, de duisternis neemt toe. Opeens bekijkt u de stad met andere ogen.

Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste plekjes van Deventer en vertelt verhalen die de stad tot leven brengen. Wanneer de straten in de avond steeds stiller worden, komen de monumentale gebouwen nog meer tot hun recht.

De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van Deventer

De Zomeravondwandeling in Deventer voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

  • Tickets voor een stadswandeling kosten 15 Euro p.p.
  • De data van de instapwandelingen vindt u in de agenda.

Zomeravondwandeling Deventer met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw Zomeravondwandeling in Deventer. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

Wij hebben een mooie stadswandeling gemaakt! Maarten heeft ons mooie dingen van de stad laten zien en bleek een echte deskundige die veel kon vertellen!

Meer recensies

Contact

Voor vragen over de zomeravondwandeling in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40