Cicerones - Stadswandelingen Bergkwartier

Home | Deventer | Rondleiding Bergkwartier


Het Deventer Bergkwartier

Wandel met een enthousiaste gids door de smalle straatjes en steegjes van het Bergkwartier. Deze sfeervolle wijk is een van de oudste delen van de stad en herbergt tal van monumenten.


De route start bij de centraal gelegen Waag op de Brink en voert onder meer door de Walstraat, dat als een van de meest sfeervolle winkelstraten van Nederland wordt beschouwd. Struinend door het Bergkwartier wordt u getrakteerd op een dosis bijzondere verhalen en vermakelijke anekdotes.


Rondleiding Bergkwartier met een gids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door het Bergkwartier boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Deventer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Wij hebben echt een super rondleiding gehad van Tine! Zo tof hoe ze vol beleving kan vertellen over haar stad Deventer. Door haar verhalen gaat de stad echt leven en waan je jezelf in oude tijden.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de rondleiding door het Bergkwartier?


Hoe lang duurt de rondleiding door het Bergkwartier?

  • De rondleiding door het Bergkwartier duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding door het Bergkwartier in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40