Cicerones - Stadswandelingen Bergkwartier

Home | Deventer | Bergkwartier

Ontdek het Deventer Bergkwartier met een gids

Wandel met een enthousiaste gids door de smalle straatjes en steegjes van het Bergkwartier. Deze sfeervolle wijk is een van de oudste delen van de stad en herbergt tal van monumenten. De route start bij de centraal gelegen Waag op de Brink en voert onder meer door de Walstraat, dat als een van de meest sfeervolle winkelstraten van Nederland wordt beschouwd. Struinend door het Bergkwartier wordt u getrakteerd op een dosis bijzondere verhalen en vermakelijke anekdotes.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van het Bergkwartier

De rondleiding in het Bergkwartier voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van deze bijzondere wijk. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Rondleiding Bergkwartier met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in het Bergkwartier. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Wij hebben echt een super rondleiding gehad van Tine! Zo tof hoe ze vol beleving kan vertellen over haar stad Deventer. Door haar verhalen gaat de stad echt leven en waan je jezelf in oude tijden. Dank je wel

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een rondleiding door het Bergkwartier in Deventer?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids
  • Vraag een offerte op maat aan

De rondleiding door het Bergkwartier in Deventer duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding door het Bergkwartier in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40