Cicerones - Stadswandelingen Bergkwartier

Home | Deventer | Rondleiding Bergkwartier


Het Deventer Bergkwartier

Wandel mee door het beroemde Bergkwartier waar het lijkt alsof u even terugstapt in de tijd, zó de middeleeuwen in. Niet voor niets wordt in dit deel van de stad jaarlijks het beroemde Dickens Festijn georganiseerd. Twee decemberdagen lang wordt deze wijk omgetoverd tot het decor van een Charles Dickens-verhaal, waarbij zo’n 950 van zijn personages de straten bewandelen. De rest van het jaar is dit deel van de stad ook een bezoekje waard. Tijdens een rondleiding door het Bergkwartier neemt onze gids u mee langs de Romaanse Bergkerk, de Oude Vrouwengevangenis, de verborgen Muntentoren en de leuke winkeltjes en boetiekjes in de Walstraat.


Rondleiding Bergkwartier met een privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door het Bergkwartier boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Deventer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Wij hebben echt een super rondleiding gehad van Tine! Zo tof hoe ze vol beleving kan vertellen over haar stad Deventer. Door haar verhalen gaat de stad echt leven en waan je jezelf in oude tijden.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de rondleiding door het Bergkwartier?


Hoe lang duurt de rondleiding door het Bergkwartier?

  • De rondleiding door het Bergkwartier duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding door het Bergkwartier in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.