Cicerones - Stadswandelingen Huis De Quack

Home | Den Haag | Museumhuis De Quack

Combineer een stadswandeling in Den Haag met een bezoek aan Huis De Quack.

Ontdek Huis De Quack: al 100 jaar eigenzinnig

Een huis in metamorfose. Dit geldt zéker voor Huis De Quack in de Haagse Zeeheldenbuurt. Jan de Quack, architect en “sierkunstenaar” kocht het chique ‘rijtjeshuis’ rond 1900 en verbouwde het ingrijpend. Hiervoor vond De Quack praktische en geniale oplossingen waarmee hij eigentijdse, begin twintigste-eeuwse, trends en ideeën van de rijkere middenklasse over wonen en afwerking kon verwezenlijken. Hij combineerde daarbij verschillende architectonische stijlen wat het huis nog meer bijzonder maakt.

Het resulteerde onder andere in een traptoren aan de achterzijde, een rijkversierde erker, een etensliftje, een kamer-en-suite versierd met bladgoud en prachtige hout- en marmerimitaties.

Uniek is dat je alles mag aanraken. Je waant je letterlijk Jan de Quack. Je mag op de stoelen zitten, alle kasten en deuren openen of plaatsnemen in de woonkamer en wachten tot het personeel je een kopje thee of koffie komt brengen!

Wat kost een stadswandeling met een bezoek aan Huis De Quack?

  • Stadswandeling: € 100, - per gids
  • Bezoek aan Huis De Quack: € 6,- per persoon
  • Vraag een offerte op maat aan

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wij vonden de gids geweldig, wat een ongelofelijke, enthousiaste man.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40