Cicerones - Stadswandelingen Vrouwenwandeling

Home | Den Haag | Vrouwenwandeling


Vrouwenwandeling Den Haag met gids

Wandel met een gids langs plaatsen die herinneren aan een aantal bijzondere en markante Haagse vrouwen. Sommigen van hen zijn wereldberoemd terwijl anderen in de vergetelheid zijn geraakt. Hun verhalen zijn echter altijd boeiend!


Haagse vrouwen

Vrouwen hebben door de Haagse geschiedenis heen een belangrijke rol gespeeld. Tijdens de vrouwenwandeling maakt u kennis met een aantal Haagse vrouwen wiens verhaal het vertellen waard is.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de vrouwenwandeling in Den Haag?


Hoe lang duurt de vrouwenwandeling in Den Haag?

  • De vrouwenwandeling in Den Haag duurt 1.5 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de vrouwenwandeling in Den Haag.


Rondleiding Haagse vrouwen met privégids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door de vrouwenwandeling in Den Haag boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Sluit aan bij een vrouwenwandeling door Den Haag

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.

Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.