Cicerones - Stadswandelingen Zomeravondwandeling

Home | Amsterdam | Zomeravondwandeling


Zomeravondwandeling Amsterdam met gids

Als in de zomer de avonden weer langer worden, is het heerlijk om door de stad te struinen. De zon gaat langzaam onder, de duisternis neemt toe. Opeens bekijkt u de stad met andere ogen. tijdens de zomeravondwandeling neemt een enthousiaste gids u mee langs de mooiste plekjes van Amsterdam en vertelt verhalen die de stad tot leven brengen. Wanneer de straten in de avond steeds stiller worden, komen de monumentale gebouwen nog meer tot hun recht.


Sluit aan bij een zomeravondwandeling in Amsterdam

Boek een ticket

De zomeravondwandeling voert door het historische deel van de stad. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes. De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.


Zomeravondwandeling Amsterdam voor groepen

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen de hele zomer een zomeravondwandeling met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Amsterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Op een hele mooie zonnige zaterdag deel genomen aan de wandeling, met een enthousiaste gids. Zeker een aanrader!!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de zomeravondwandeling in Amsterdam?


Hoe langt duurt de zomeravondwandeling in Amsterdam?

  • De zomeravondwandeling in Amsterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de zomeravondwandeling in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40