Cicerones - Stadswandelingen Highlights wandeling

Home | Dordrecht | Highlights wandeling

Ontdek de hoogtepunten van Dordrecht met een gids

Wat mag u zeker niet missen als u een bezoek brengt aan Dordrecht? Daar hebben onze gidsen een antwoord op. Tijdens deze 2 uur durende wandeling nemen zij u mee langs de highlights van de stad. De route voert langs bekende monumenten en onbekende parels. Na afloop van deze wandeling kent de stad geen geheimen meer voor u.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van Dordrecht

De Highlights Wandeling in Dordrecht voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

  • Tickets voor een stadswandeling kosten 20 Euro p.p.
  • De data van de instapwandelingen vindt u in de agenda.

Highlights Wandeling Dordrecht met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw Highlights Wandeling in Dordrecht. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

"Het was een zeer leerrijke stadswandeling met een gedreven gids met kennis van zaken."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over de Highlights Wandeling in Dordrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40