Cicerones - Stadswandelingen Huis Van Meerten

Home | Delft | Museumhuis Van Meerten

Combineer een stadswandeling in Delft met een bezoek aan Museumhuis Van Meerten.

Beleef de Parel van Delft bij Huis van Meerten!

Ontdek de vele gezichten van het bijzondere huis van de bouwer-eigenaar en industrieel Lambert van Meerten. Achter de imponerende natuurstenen voorgevel ontvouwt zich een klassiek ‘Oudhollands’ interieur met hypermoderne voorzieningen zoals vloerverwarming, gaslicht en elektriciteit. Én een heel bijzondere en omvangrijke verzameling. Beleef hoe Van Meerten zich hiermee onsterfelijk maakte!

Huis Van Meerten is een negentiende-eeuws huis met een zeventiende-eeuwse uitstraling. Overal in het interieur zijn prachtige bouwfragmenten verwerkt: consoles, houtsnijwerk, bedsteden, tegeltableaus en schouwen. Dit werd gecombineerd met betimmeringen, mozaïekvloeren en glas-in-lood. Keramiek en Delfts porselein maken de verzameling compleet.

Uniek is dat je al je zintuigen mag inzetten om te beleven hoe Lambert en zijn zus Dina hier hebben gewoond. Je waant je letterlijk één van hen. Je mag de kasten openen om te kijken wat er in zit of plaats nemen op de bank

Wat kost een stadswandeling met een bezoek aan Huis Van Meerten?

  • Stadswandeling: € 100, - per gids
  • Bezoek aan Huis Van Meerten: € 6,- per persoon
  • Vraag een offerte op maat aan

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wij vonden de gids geweldig, wat een ongelofelijke, enthousiaste man.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40