Cicerones - Stadswandelingen Zomeravondwandeling

Home | Delft | Zomeravondwandeling

Ontdek Delft op een mooie zomeravond

Als in de zomer de avonden weer langer worden, is het heerlijk om door de stad te struinen. De zon gaat langzaam onder, de duisternis neemt toe. Opeens bekijkt u de stad met andere ogen. Tijdens de zomeravondwandeling neemt een enthousiaste gids u mee langs de mooiste plekjes van Delft en vertelt verhalen die de stad tot leven brengen. Wanneer de straten in de avond steeds stiller worden, komen de monumentale gebouwen nog meer tot hun recht.

Instapwandelingen langs de mooiste plekjes van Delft

In de maanden juli en augustus wordt iedere zaterdagavond van 19.30 - 21.00 uur een instaprondleiding aangeboden - Boek nu uw tickets

De zomeravondwandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in de Delftse binnenstad. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van het centrum. De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.

Zomeravondwandeling Delft met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw zomeravondwandeling in Delft. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Met een privégids bepaalt u zelf het thema van uw stadswandeling in Delft.
Bekijk het volledige aanbod.

Het was een hele leuke en leerzame avond. Heb het enorm naar mijn zin gehad.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost een zomeravondwandeling in Delft?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 10, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids
  • Vraag een offerte op maat aan

De zomeravondwandeling in Delft duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de zomeravondwandeling in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40