Cicerones - Stadswandelingen Vrouwenwandeling

Home | Delft | Vrouwenwandeling


Vrouwenwandeling Delft met gids

Wandel met een gids langs plaatsen die herinneren aan een aantal bijzondere en markante Delftse vrouwen. Sommigen van hen zijn wereldberoemd terwijl anderen in de vergetelheid zijn geraakt. Hun verhalen zijn echter altijd boeiend!


Delftse vrouwen met privégids

Vrouwen hebben door de Delftse geschiedenis heen een belangrijke rol gespeeld. Tijdens de vrouwenwandeling maakt u kennis met een aantal Delftse vrouwen wiens verhaal het vertellen waard is. Wist u bijvoorbeeld dat de stad is gesticht door een dame? En kent u het bijzondere verhaal van Geertuyt van Oosten?

Wat een plezierige wandeling met gids Angelique, duidelijke en rustige, vrolijke verteller, veel kennis. Heel prettig!!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de vrouwenwandeling in Delft?


Hoe lang duurt de vrouwenwandeling in Delft?

  • De vrouwenwandeling in Delft duurt 1.5 of 2 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de vrouwenwandeling in Delft.


Rondleiding Delftse vrouwen met privégids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door de vrouwenwandeling in Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Sluit aan bij een vrouwenwandeling door Delft

Een aantal keren per jaar organiseren we een vrouwenwandeling in Delft waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.

Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.