Cicerones - Stadswandelingen Nieuwe Kerk

Home | Delft | Rondleiding Nieuwe Kerk


Stadswandeling Delft
inclusief rondleiding Nieuwe Kerk


Er gaat een wereld voor je open als je over de drempel van de eeuwenoude Nieuwe Kerk in Delft stapt. Er is zoveel te zien en te ontdekken! Combineer een stadswandeling door Delft met een bezoek aan de Nieuwe Kerk en leer meer over de bouwgeschiedenis van de kerk en de vele bezienswaardigheden die de kerk rijk is.


De Nieuwe Kerk, met de op één na hoogste kerktoren van Nederland, is vooral bekend vanwege het praalgraf van Willem van Oranje. Onder dit praalgraf bevindt zich de grafkelder van het Koninklijk Huis.


Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding met gids in Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Delft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Keuze uit een ochtend- of middagprogramma:

Ochtendprogramma
11.00 - 12.15 uur Stadswandeling
12.15 - 13.00 uur Rondleiding Nieuwe Kerk

Middagprogramma
14.00 - 15.15 uur Stadswandeling
15.15 - 16.00 uur Rondleiding Nieuwe Kerk


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN
We hebben een hele leuk dag gehad in Delft. De wandeling was geweldig met een kundige gids. Hij is vriendelijk en probeerde ook de route naar onze interesses in te vullen.

Contact

Voor vragen over het arrangement met de Nieuwe Kerk in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.