Hofjeswandeling Haarlem

Hofjeswandeling met gids

U ben hier: Home / stadswandelingen Haarlem / Hofjeswandeling Haarlem

Wandel met een deskundige en enthousiaste gids langs de mooiste Haarlemse hofjes. Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling met privégids boeken. Individuele bezoekers kunnen van maart t/m november aansluiten bij de wekelijkse instapwandeling op zaterdag om 11.00 uur.

Haarlemse Hofjes
Met nog zo'n 20 historische hofjes voert Haarlem met recht het predicaat hofjesstad. U vindt er een aantal 18e-eeuwse hofjes die behoren tot de meest monumentale panden van de stad, maar ook het oudste nog bestaande hofje van Nederland dat al in 1395 werd gesticht. De verborgen oases van rust worden nog steeds bewoond en zijn onder bepaalde voorwaarden te bezichtigen. Onze ervaren gids neemt u graag mee langs de toegankelijke hofjes en deelt de meest bijzondere verhalen met u.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma en offerte op maat.

"Vandaag de hofjeswandeling door Haarlem gedaan. Wat was dat leuk. Met een leuke groep enkele hofjes bezocht. Loredana als gids, veel informatie over de stad en de hofjes. We hebben enorm genoten. Dank je wel, Loredana, het was TOP."

Bekijk alle recensies.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40