Winterwandelingen - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Winterwandelingen

20-12-2021

In de winter is het heerlijk wandelen. Trek een warme jas aan en ontdek samen met een gids uw favoriete stad.

Wie denkt dat een stad alleen bij mooi weer de moeite waard is om te ontdekken, heeft het mis! Juist in de winter ademt het historisch centrum een unieke sfeer. In de periode voor de kerst stralen de straten en steegjes zelfs iets magisch uit.

De Nederlandse binnensteden zijn in de winter een paradijs voor liefhebbers van gezelligheid. Nergens kom je zo goed in de kerstsfeer als in de verlichte straatjes en steegjes van onze historische steden. Langs de grachten en in de hofjes en binnentuinen is het genieten van de sprookjesachtige sfeer.

Warme drank

Als gastheer bieden we de deelnemers aan onze wandelingen graag een fijne wandelervaring. Daarom zorgen we onderweg voor een pauze met een warme drank op een sfeervolle locatie. Als iedereen zijn koffie, thee of choco op heeft en weer is opgewarmd, volgt het tweede deel van de wandeling.

Opgewarmd wandelt u verder..

Een stadswandeling in de winter levert niet alleen een hoop wetenswaardigheden op, maar ook een stel rode wangen en een frisse neus. Een winterwandeling is gezond voor geest en lichaam. Dus trek een warme jas aan en ga mee en wandel mee... juist in de winter!


De winterwandelingen zijn uitsluitend te boeken met een privégids. U bepaalt zelf de dag en tijd van uw winterwandeling. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Winterwandelingen kunt u boeken in:
's-Hertogenbosch
Alkmaar
Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Deventer
Dordrecht
Enkhuizen
Gouda
Haarlem
Hoorn
Kampen
Leiden
Muiden
Naarden
Nijmegen
Rotterdam
Utrecht
Zutphen

Ook interessant

Stad vol steegjes en straatjes aan het Spaarne

lees meer

Slenteren door de Sleutelstad

lees meer

Langs de Amsterdamse grachten

lees meer

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!