Over Cicerones


Cultuurhistorie
Cicerones is een organisatiebureau voor cultuurhistorische activiteiten in en vanuit Haarlem. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor individuele deelname en voor groepen worden programma's op maat samengesteld. Deelnemers aan de activiteiten zijn geïnteresseerd in cultureel erfgoed en de geschiedenis van Nederland.

Gidsen
Cicerone betekent gids en de begeleiding door een professionele gids is een vast onderdeel van alle activiteiten die Cicerones organiseert. Ons motto is "met een gids zie je meer".

Loredana
Cicerones is opgericht door Loredana Cannas. Zij is opgeleid tot Nationaal Gids en Docent Geschiedenis en bezit het gidsenvakdiploma (GiVak) van de Nederlandse Gidsen Organisatie GUIDOR. Loredana heeft ruim twintig jaar ervaring met het geven van rondleidingen als gids voor touroperators en VVV's en als rondleider voor diverse culturele instellingen. Schroom niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Loredana is bereikbaar op 06-47155940 of per mail: info@cicerones.nl.