Visit Beemster

NIEUW: Fiets excursie met gids

NIEUW!

Iedere laatste zondag van de maand organiseert Cicerones in samenwerking met Bezoekerscentrum Beemster een geheel verzorgde excursie naar UNESCO Werelderfgoed Droogmakerij de Beemster.

Voor deze excursie kunt u in Haarlem starten en samen met de gids per openbaar vervoer naar Purmerend reizen of op eigen gelegenheid reizen en op het station in Purmerend aansluiten.

Op het station in Purmerend staan de fietsen klaar en fietst u met de gids naar Midden-Beemster. U wordt ontvangen in Bezoekerscentrum Beemster en bezoekt meerdere musea en bezienswaardigheden. De gids en lokale rondleiders vertellen u het unieke verhaal over de droogmaking en verkaveling.

De Beemster is hét schoolvoorbeeld van een 17e-eeuwse droogmakerij. Vanwege de unieke verkaveling staat het sinds 1999 op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

Meer informatie over programma en prijzen volgt binnenkort. Niets missen? Schrijf dan vast in voor de nieuwsbrief!


Individuele deelname

Datum Starttijd Prijs
30-07-2017 10:00 € 0,00
27-08-2017 10:00 € 0,00
24-09-2017 10:00 € 0,00
Beemster UNESCO Werelderfgoed verkaveling uniek stolpen De Eenhoorn Leeghwater kaas fietsen musea

Groepen

Wilt u dit programma boeken voor een groepsuitje? Klik op de button om een offerte aan te vragen. Op basis van uw wensen maken we graag een programma op maat voor u.


Contact

Voor vragen over deze excursie kunt u contact opnemen met Loredana Cannas via info@cicerones.nl of 06 - 471 559 40.

Deze excursie wordt georganiseerd in samenwerking met Visit Beemster, een initiatief van Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed in samenwerking met ondernemers in De Beemster.

© 2017 Bezoekerscentrum Beemster